Maak een keuze
Paasmenu3
Op 18, 19 en 20 april serveert Nobla onderstaand paasdiner!
Voorgerecht naar keuze:
Carpaccio van Atlantische Zalm, roze peper en vinaigrette
Carpaccio van traag gegaard kalfsvlees met wasabi en miso mayonaise
Hoofdgerecht naar keuze:
Catch of the day, safraanrisotto, prei en witte wijnsaus
Kalfsfilet, truffelsaus, seizoensgarnituur en Italiaanse gratin
Dessert naar keuze:
Bramen parfait met krokant van amandelen
Nougat ijs met frambozencoulis
Driegangendiner – €69 per persoon
Inclusief dranken – €39 per persoon
A la carte dineren is op deze dagen niet mogelijk.
Bites7
Kibbeling
Tartaar saus
17Bourgondische bitterbal
17Rilette met sea salt crackers
Van gerookte makreelfilet
16Rilette met sea salt crackers
Van vlees
16Stracciatella (de burrata)
15Kaviaar blini met zure room
10 gram
33Kaviaar blini met zure room
30 gram
50Voorgerechten6
Burrata
Wilde tomaat / Crème slaharten / Crumble
23Gemarineerde zalm
Yohurt Yuzu / Crumble Wasabi - Furikake
22Asian carpaccio Thaise dressing
Thaise dressing
22Nieuwpoortse garnaal
Polderaardappel / Mousseline
25Carpaccio van Limousin rund
Bon Bon van Parmezaan
25Tonijn Tartaar
Edamame / Advocado
23Hoofdgerechten8
Ravioli met Artisjok
Asperge / Parmezaan / Hazelnoot
29Fruits de mer chauds
33Fruits de mer chauds
Upgrade halve kreeft
41Zeebaars
Antiboise / Fregola
29Lamskroon
Crunchy sweet potato / Ras El Hanout jus
33Entrecote 'Limousin'
Portobello / Wedges / Bordelaisesaus
34Mechelse koekoek
Artisjok / Gnocchi / Jus van Citroen tijm
29Ravioli van kreeft
Jus parmezaan
32Desserts5
Café glacé
11Huisgemaakt vanille ijs
Verse Callebaut chocoladesaus
13Sorbet colonel
11Tarte pommes Nobla
12Tompouce seizoensfruit
14Kids4
Garnaalkroket 2st
Wedges, slamix
29Kaaskroket 2st
Wedges, slamix
22Zeebaars
Seizoensgroenten, wedges
26Mechelse koekoek
Seizoensgroenten, wedges
26Lunch 2 gangen2
Voorgerecht naar keuze:
- Bereide Bekegemse foie gras met home made chutney en brioce +€3
- Carpaccio van rode biet met gerookte eendenfilet, walnoten, vijgen en ahorn vinaigrette
- St Jacobsnootjes met saffraan splitsers, erwtjes en crumble spek
Hoofdgerecht naar keuze:
- Catch of the day met stoemp, beurre blanc met karnemelk
- Kogelbiefstuk van Limousinrund met gekonfijte sjalot, miso crème en zwarte look, wedges en bordelaisesaus
- Ravioli van boschampignons met truffel en schuimende jus van parmezaan
€34 per persoon
Lunch 3 gangen3
Voorgerecht naar keuze:
- Bereide Bekegemse foie gras met home made chutney en brioche +€3
- Carpaccio van rode biet met gerookte eendenfilet, walnoten, vijgen en ahorn vinaigrette
- St Jacobsnootjes met saffraan splitsers, erwtjes en crumble spek
Hoofdgerecht naar keuze:
- Catch of the day met stoemp, beurre blanc met karnemelk
- Kogelbiefstuk van Limousinrund met gekonfijte sjalot, miso crème en zwarte look, wedges en bordelaisesaus
- Ravioli van boschampignons met truffel en schuimende jus van parmezaan
Dessert naar keuze:
- Glazed rum ananas met huisgemaakt vanille-ijs en pecan crumble
- Moelleux van chef Gunnar met huisgemaakt vanille-ijs
- Cookie met compote van krieken en huisgemaakt vanille-ijs
€42 per persoon
Mocktails6
Amaretti Sour
Amaretto 0° - Citroen - Sea Salt Foam
12Berry Blossom
BIO Vruchten - Elderflower - Shiso
13Raspberry & Ginger Collins
BIO Framboos - Gingerbeer - Munt
13Responsible Spritz
Spritz - Sinaas - Bitter
12Seasonal Paloma
BIO vruchten - Grapefruit Soda - Sea Salt Foam
13Nona’s Nogroni
Nona’s Spritz - Martini - Bitters
13Cocktails6
Blossom Negroni
Gin - Italicus - Citroenverbena
16Coconut Colada
Rum - Ananas - Cocos
16Dark & Stormy
Spiced Rum - Ginger Beer - Munt
16New Port Sour
Bourbon Whisky - Duindoornbes - Perzik
17Rum & Honey Old fashioned
Rum - Sinaas - Honing
17My Way Mojito
Make it your way: Mango – Framboos – Passievrucht – Duindoorn
17