Over Nobla

Laat je omarmen door een warme intieme sfeer en word verrast door een rijk pallet van kleuren en smaken.

Een oude wijsheid zegt: “Waar het eten het lekkerst is, lacht men het meest.” Bij restaurant Nobla staat die warme glimlach centraal. Geniet van zowel vertrouwde smaken met net dat sprankeltje meer als van culinaire verrassingen met een internationaal tintje. Dankzij de vele mogelijkheden tot vlees, vis of vegetarisch creëren we bovendien een sfeer van intieme gezelligheid.

Savor the flavor

Vlees, vis, kip of pasta… Ontdek je favoriete basics in een nieuw en verrassend kleedje. Vertrouwd maar toch anders, klassiek maar toch internationaal, één bord maar toch meerdere eters. Bij Nobla is niets helemaal zoals je het gewend bent. En dat prikkelt.

A good mood is the soul’s food

In restaurant Nobla staat alles in het teken van een gezellige sfeer. De warme okertinten van het interieur creëren een warme cocon waarin je helemaal kan ontspannen. Elk van je eigen bord genieten of samen alle smaken uitproberen, hier kan het allemaal.

Good food for a good mood

Gepimpte klassiekers of culinaire verrassingen met internationale flair, bij ons kan je het allemaal komen proeven.

Cocktails and wine, it's divine

Een heerlijke cocktail om je maaltijd te beginnen in stijl of als perfecte afsluiter van je avond? Op onze uitgebreide kaart vind je zonder twijfel het ideale drankje.